Κοινόχρηστα Καρέας - Εταιρεία Έκδοσης Κοινοχρήστων Καρέας

 Θερμοτεχνική Αθηνών: Κορυφαίο Πρόγραμμα Κοινοχρήστων & Ασυναγώνιστες Τιμές !!!

Τα κοινόχρηστα και η έκδοσή τους είναι πάντα ένας μπελάς για τους ενοίκους και τους ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών και στον Καρέα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που τα κοινόχρηστα επιβαρύνονται με το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, κυρίως, αλλά και άλλων μέσων θέρμανσης, όπως π.χ. το φυσικό αέριο. Ειδικά σε περιοχές όπως στον Καρέα που είναι πυκνοκατοικημένες, γίνεται φανερό ότι είναι βασικό στοιχείο για κάθε διαχείριση πολυκατοικίας να έχει νοικοκυρεμένα τα οικονομικά της και να έχει πάντα κάτι «στην άκρη» για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, όπως είναι οι βλάβες, η συντήρηση, τυχόν απάντληση υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας, κάποια ανακαίνιση των εξωτερικών ή κοινόχρηστων χώρων κ.ο.κ.

Η εταιρεία μας, Θερμοτεχνική  διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, δραστηριοποιείται στον Καρέα από το 1990, ασχολούμενη σχεδόν αποκλειστικά με την έκδοση κοινοχρήστων, μια εργασία που από πολλούς θεωρείται δευτερεύουσα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντική για την ομαλή διαβίωση σε μια πολυκατοικία και για τις καλές σχέσεις ανάμεσα στους διαμένοντες σε αυτήν. Χάρη στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, τη σύγχρονη μηχανογράφηση με τα κατάλληλα προγράμματα έκδοσης  κοινοχρήστων online  και την επαγγελματική εμπειρία των εργαζομένων μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μετρούν πια δεκαετίες ενασχόλησης με το συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας στο θέμα κοινόχρηστα Καρέας, όσο μεγάλη κι αν είναι, φροντίζοντας παράλληλα να κρατάμε χαμηλά το κόστος και τις τιμές μας.

Κοινόχρηστα Καρέας

 

Εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων Θερμοτεχνική στον Καρέα: Τι προσφέρουμε                   

 

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντοτε σε άμεση συνεννόηση με τον διαχειριστή πολυκατοικίας στον Καρέα, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, πετρελαίου θέρμανσης, συνεργείων κτλ.). Γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο σοβαρό είναι το έργο του διαχειριστή, αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κάποιο λάθος στη διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικίας που θα φέρει… σκιές σε ό,τι αφορά τις ικανότητες ή και την εντιμότητά του, η εταιρεία μας στον Καρέα τον υποστηρίζει με συγκεκριμένους τρόπους:

 • Τηρώντας αρχείο εκδόσεων κοινοχρήστων πολυκατοικίας για τα τελευταία 5 χρόνια, ώστε να υπάρχει μια σαφής εικόνα για το πού πάνω-κάτω κινούνται οι τιμές δαπανών της πολυκατοικίας, αλλά και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες κατά την παράδοση/παραλαβή από διαχειριστή σε διαχειριστή.
 • Παρέχοντας έγγραφα με τα οποία ο διαχειριστής ενημερώνει τους υπόλοιπους ενοίκους για θέματα κοινοχρήστων σχετικά με την πολυκατοικία στον Καρέα, όπως η γενική συνέλευση, η ποσότητα του πετρελαίου που θα παραληφθεί, τυχόν αύξηση του αποθεματικού κεφαλαίου κ.ο.κ.
 • Αποστέλλοντας προσωπικό μήνυμα στον διαχειριστή για την έκδοση κοινοχρήστων στον Καρέα.
 • Επιτρέποντας τη δωρεάν χρήση του ηλεκτρονικού αρχείου αυτόνομης θέρμανσης στον Καρέα.
 • Προσφέροντας διαφορετικά προγράμματα υπολογισμού για κοινόχρηστα θέρμανσης, τα οποία καλύπτουν τόσο τα διαφορετικά είδη θέρμανσης (αυτόνομη, κεντρική) όσο και τις διαφορετικές πηγές (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) στον Καρέα.

Εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων Θερμοτεχνική στον Καρέα: Εν αρχή ην… το λογισμικό

 

Έχοντας πάντα κατά νου ότι το λογισμικό και η μηχανογράφηση αποτελούν το Α και το Ω για μια εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών, η εταιρεία μας στον Καρέα αναβαθμίζει πάντοτε το λογισμικό της με τη βοήθεια πεπειραμένων τεχνικών με τους οποίους υπάρχει πολυετής και αγαστή συνεργασία. Τα προγράμματα κοινοχρήστων πολυκατοικίας αφορούν α) την κεντρική θέρμανση, β) την αυτόνομη θέρμανση με σταθερό πάγιο, γ) την αυτόνομη με συντελεστές και δ) την αυτόνομη με βάση τα θερμαντικά σώματα (θερμίδες).

Μία ακόμη βασική παράμετρος για τη σωστή και αποτελεσματική έκδοση των κοινοχρήστων στον Καρέα είναι η ταχύτητα. Εμείς στη Θερμοτεχνική δεσμευόμαστε ότι εντός 24 ωρών από την έκδοση των κοινοχρήστων έχουμε ήδη αποστείλει τον φάκελο στη διεύθυνση της πολυκατοικίας στον Καρέα, στη διεύθυνση εργασίας του διαχειριστή ή σε κάποια άλλη διεύθυνση που θα μας υποδειχθεί. 

Τα προαπαιτούμενα για την έκδοση κοινοχρήστων στον Καρέα

Για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Καρέα θα πρέπει να μας στείλει κάποια έγγραφα που είναι απαραίτητα για την έκδοση των κοινοχρήστων. Αυτά είναι α) η μηχανολογική μελέτη με αναλυτική καταγραφή των χιλιοστών για τα κοινόχρηστα, ανελκυστήρα και θέρμανσης, β) ένας κατάλογος με τα ονοματεπώνυμα των ενοίκων/ιδιοκτητών και γ) τα έξοδα για την έκδοση των πρώτων κοινοχρήστων.

Αν τυχόν η πολυκατοικία σας στον Καρέα δεν έχει μηχανολογική μελέτη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας.

Η έκδοση κοινοχρήστων στον Καρέα από την εταιρεία μας περιλαμβάνει συγκεκριμένα έγγραφα. Συγκεκριμένα, περιέχει δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, μία ειδοποίηση εξόφλησης για τα κοινόχρηστα ανά ένοικο, μία απόδειξη εξόφλησης ανά ένοικο και μία απόδειξη εξόφλησης ανά ιδιοκτήτη. 

Κοινόχρηστα Καρέας - Ηλεκτρονικό αρχείο θέρμανσης πολυκατοικίας

 

Μια μεγάλη διευκόλυνση που παρέχουμε στους πελάτες μας για τα κοινόχρηστα στον Καρέα  είναι η πρόσβαση σε ηλεκτρονικό αρχείο θέρμανσης της πολυακατοικίας, το οποίο δημιουργήσαμε το 1990 όταν διαπιστώσαμε πως πολύ εύκολα μπορούσαν να προκύψουν ελλείμματα για τους διαχειριστές που ασχολούνταν με την αυτόνομη θέρμανση. Καθώς η αγορά πετρελαίου στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών στον Καρέα που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση δεν καταχωρίζεται μόνο σε μία έκδοση κοινοχρήστων αλλά σε περισσότερες, ακόμα και ένα μικρό λάθος στους υπολογισμούς μπορεί να οδηγήσει σε έλλειμμα στο αποθεματικό της πολυκατοικίας, και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από τον διαχειριστή μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να αναγκαστεί να καλύψει τη διαφορά από την τσέπη του ή να έρθει σε αντιπαράθεση με τους άλλους ιδιοκτήτες ή ενοίκους της πολυκατοικίας.

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Καρέας - Η επικοινωνία μαζί μας

Αν θέλετε να συνεργαστούμε για την έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας στον Καρέα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 83 27 777  και  6945 80 80 80  ή στο e-mail της εταιρείας μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για ένα ραντεβού. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε και τις δικές σας ανάγκες για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στον Καρέα και να σας προσθέσουμε στο πολυπληθές και πλήρως ικανοποιημένο πελατολόγιό μας.

Τι παραπάνω προσφέρει η εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών  Θερμοτεχνική στον Καρέα;

Αυτό το ερώτημα είναι βασικό για κάθε πελάτη που θέλει να πειστεί ότι έκανε τη σωστή επιλογή και διάλεξε όντως την εταιρεία με τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στον Καρέα . Η εταιρεία μας, λοιπόν, μπορεί να υποσχεθεί ότι προσφέρει στους πελάτες της:

 • Αναλυτικά έντυπα κοινοχρήστων, για να έχουν οι διαχειριστές πλήρη εικόνα των οικονομικών πεπραγμένων.
 • Κάλυψη όλων των περιοχών της Αττικής, με επίκεντρο βέβαια την περιοχή στον Καρέα
 • Έκδοση και παράδοση των κοινοχρήστων πολυκατοικιών εντός 24 ωρών.
 • Ενημερωμένο λογισμικό και πρόγραμμα κοινοχρήστων και πάντα ενημερωμένο αρχείο θέρμανσης, ώστε να γνωρίζει ο διαχειριστής σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πολυκατοικία στον Καρέα από πλευράς πετρελαίου θέρμανσης.
 • Κάλυψη όλων των ειδών και πηγών θέρμανσης.
 • Χαμηλό κόστος στην έκδοση των κοινοχρήστων πολυκατοικίας στον Καρέα.

Και πέρα απ’ όλα αυτά, η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών Θερμοτεχνική στον Καρέα αποτελεί ένα βασικό εχέγγυο για την ποιότητα της δουλειάς μας. Πριν ρωτήστε εμάς, ρωτήστε κάποιον από τους πελάτες μας για μας. Είμαστε σίγουροι πως όλοι οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, κάτι που θα χαρούμε να διαπιστώσετε και μόνοι σας κατά τη συνεργασία σας μαζί μας για την διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων στον Καρέα!