Κοινόχρηστα Αμπελόκηποι - Εταιρεία Έκδοσης Κοινοχρήστων Αμπελοκήπων

 Θερμοτεχνική Αθηνών: Κορυφαίο Πρόγραμμα Κοινοχρήστων & Ασυναγώνιστες Τιμές !!!

Τα κοινόχρηστα και η έκδοσή τους είναι πάντα ένας μπελάς για τους ενοίκους και τους ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών και στους Αμπελόκηπους, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που τα κοινόχρηστα επιβαρύνονται με το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, κυρίως, αλλά και άλλων μέσων θέρμανσης, όπως π.χ. το φυσικό αέριο. Ειδικά σε περιοχές όπως στους Αμπελόκηπους που είναι πυκνοκατοικημένες, γίνεται φανερό ότι είναι βασικό στοιχείο για κάθε διαχείριση πολυκατοικίας να έχει νοικοκυρεμένα τα οικονομικά της και να έχει πάντα κάτι «στην άκρη» για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, όπως είναι οι βλάβες, η συντήρηση, τυχόν απάντληση υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας, κάποια ανακαίνιση των εξωτερικών ή κοινόχρηστων χώρων κ.ο.κ.

Η εταιρεία μας, Θερμοτεχνική  διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, δραστηριοποιείται στους Αμπελόκηπους από το 1990, ασχολούμενη σχεδόν αποκλειστικά με την έκδοση κοινοχρήστων, μια εργασία που από πολλούς θεωρείται δευτερεύουσα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντική για την ομαλή διαβίωση σε μια πολυκατοικία και για τις καλές σχέσεις ανάμεσα στους διαμένοντες σε αυτήν. Χάρη στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, τη σύγχρονη μηχανογράφηση με τα κατάλληλα προγράμματα έκδοσης  κοινοχρήστων online  και την επαγγελματική εμπειρία των εργαζομένων μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μετρούν πια δεκαετίες ενασχόλησης με το συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας στο θέμα κοινόχρηστα Αμπελόκηποι, όσο μεγάλη κι αν είναι, φροντίζοντας παράλληλα να κρατάμε χαμηλά το κόστος και τις τιμές μας.

Κοινόχρηστα Αμπελόκηποι

 

Εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων Θερμοτεχνική στους Αμπελόκηπους: Τι προσφέρουμε                   

 

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντοτε σε άμεση συνεννόηση με τον διαχειριστή πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για την πληρωμή των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, πετρελαίου θέρμανσης, συνεργείων κτλ.). Γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο σοβαρό είναι το έργο του διαχειριστή, αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κάποιο λάθος στη διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικίας που θα φέρει… σκιές σε ό,τι αφορά τις ικανότητες ή και την εντιμότητά του, η εταιρεία μας στους Αμπελόκηπους τον υποστηρίζει με συγκεκριμένους τρόπους:

 • Τηρώντας αρχείο εκδόσεων κοινοχρήστων πολυκατοικίας για τα τελευταία 5 χρόνια, ώστε να υπάρχει μια σαφής εικόνα για το πού πάνω-κάτω κινούνται οι τιμές δαπανών της πολυκατοικίας, αλλά και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες κατά την παράδοση/παραλαβή από διαχειριστή σε διαχειριστή.
 • Παρέχοντας έγγραφα με τα οποία ο διαχειριστής ενημερώνει τους υπόλοιπους ενοίκους για θέματα κοινοχρήστων σχετικά με την πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, όπως η γενική συνέλευση, η ποσότητα του πετρελαίου που θα παραληφθεί, τυχόν αύξηση του αποθεματικού κεφαλαίου κ.ο.κ.
 • Αποστέλλοντας προσωπικό μήνυμα στον διαχειριστή για την έκδοση κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους.
 • Επιτρέποντας τη δωρεάν χρήση του ηλεκτρονικού αρχείου αυτόνομης θέρμανσης στους Αμπελόκηπους.
 • Προσφέροντας διαφορετικά προγράμματα υπολογισμού για κοινόχρηστα θέρμανσης, τα οποία καλύπτουν τόσο τα διαφορετικά είδη θέρμανσης (αυτόνομη, κεντρική) όσο και τις διαφορετικές πηγές (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) στους Αμπελόκηπους.

Εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων Θερμοτεχνική στους Αμπελόκηπους: Εν αρχή ην… το λογισμικό

 

Έχοντας πάντα κατά νου ότι το λογισμικό και η μηχανογράφηση αποτελούν το Α και το Ω για μια εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών, η εταιρεία μας στους Αμπελόκηπους αναβαθμίζει πάντοτε το λογισμικό της με τη βοήθεια πεπειραμένων τεχνικών με τους οποίους υπάρχει πολυετής και αγαστή συνεργασία. Τα προγράμματα κοινοχρήστων πολυκατοικίας αφορούν α) την κεντρική θέρμανση, β) την αυτόνομη θέρμανση με σταθερό πάγιο, γ) την αυτόνομη με συντελεστές και δ) την αυτόνομη με βάση τα θερμαντικά σώματα (θερμίδες).

Μία ακόμη βασική παράμετρος για τη σωστή και αποτελεσματική έκδοση των κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους είναι η ταχύτητα. Εμείς στη Θερμοτεχνική δεσμευόμαστε ότι εντός 24 ωρών από την έκδοση των κοινοχρήστων έχουμε ήδη αποστείλει τον φάκελο στη διεύθυνση της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους, στη διεύθυνση εργασίας του διαχειριστή ή σε κάποια άλλη διεύθυνση που θα μας υποδειχθεί. 

Τα προαπαιτούμενα για την έκδοση κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους

Για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους θα πρέπει να μας στείλει κάποια έγγραφα που είναι απαραίτητα για την έκδοση των κοινοχρήστων. Αυτά είναι α) η μηχανολογική μελέτη με αναλυτική καταγραφή των χιλιοστών για τα κοινόχρηστα, ανελκυστήρα και θέρμανσης, β) ένας κατάλογος με τα ονοματεπώνυμα των ενοίκων/ιδιοκτητών και γ) τα έξοδα για την έκδοση των πρώτων κοινοχρήστων.

Αν τυχόν η πολυκατοικία σας στους Αμπελόκηπους δεν έχει μηχανολογική μελέτη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας.

Η έκδοση κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους από την εταιρεία μας περιλαμβάνει συγκεκριμένα έγγραφα. Συγκεκριμένα, περιέχει δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, μία ειδοποίηση εξόφλησης για τα κοινόχρηστα ανά ένοικο, μία απόδειξη εξόφλησης ανά ένοικο και μία απόδειξη εξόφλησης ανά ιδιοκτήτη. 

Κοινόχρηστα Αμπελόκηποι - Ηλεκτρονικό αρχείο θέρμανσης πολυκατοικίας

 

Μια μεγάλη διευκόλυνση που παρέχουμε στους πελάτες μας για τα κοινόχρηστα στους Αμπελόκηπους  είναι η πρόσβαση σε ηλεκτρονικό αρχείο θέρμανσης της πολυακατοικίας, το οποίο δημιουργήσαμε το 1990 όταν διαπιστώσαμε πως πολύ εύκολα μπορούσαν να προκύψουν ελλείμματα για τους διαχειριστές που ασχολούνταν με την αυτόνομη θέρμανση. Καθώς η αγορά πετρελαίου στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών στους Αμπελόκηπους που διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση δεν καταχωρίζεται μόνο σε μία έκδοση κοινοχρήστων αλλά σε περισσότερες, ακόμα και ένα μικρό λάθος στους υπολογισμούς μπορεί να οδηγήσει σε έλλειμμα στο αποθεματικό της πολυκατοικίας, και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από τον διαχειριστή μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να αναγκαστεί να καλύψει τη διαφορά από την τσέπη του ή να έρθει σε αντιπαράθεση με τους άλλους ιδιοκτήτες ή ενοίκους της πολυκατοικίας.

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Αμπελόκηποι - Η επικοινωνία μαζί μας

Αν θέλετε να συνεργαστούμε για την έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας στους Αμπελόκηπους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα  210 83 27 777  και  6945 80 80 80  ή στο e-mail της εταιρείας μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για ένα ραντεβού. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε και τις δικές σας ανάγκες για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους και να σας προσθέσουμε στο πολυπληθές και πλήρως ικανοποιημένο πελατολόγιό μας.

Τι παραπάνω προσφέρει η εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών  Θερμοτεχνική στους Αμπελόκηπους;

Αυτό το ερώτημα είναι βασικό για κάθε πελάτη που θέλει να πειστεί ότι έκανε τη σωστή επιλογή και διάλεξε όντως την εταιρεία με τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους . Η εταιρεία μας, λοιπόν, μπορεί να υποσχεθεί ότι προσφέρει στους πελάτες της:

 • Αναλυτικά έντυπα κοινοχρήστων, για να έχουν οι διαχειριστές πλήρη εικόνα των οικονομικών πεπραγμένων.
 • Κάλυψη όλων των περιοχών της Αττικής, με επίκεντρο βέβαια την περιοχή στους Αμπελόκηπους
 • Έκδοση και παράδοση των κοινοχρήστων πολυκατοικιών εντός 24 ωρών.
 • Ενημερωμένο λογισμικό και πρόγραμμα κοινοχρήστων και πάντα ενημερωμένο αρχείο θέρμανσης, ώστε να γνωρίζει ο διαχειριστής σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους από πλευράς πετρελαίου θέρμανσης.
 • Κάλυψη όλων των ειδών και πηγών θέρμανσης.
 • Χαμηλό κόστος στην έκδοση των κοινοχρήστων πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους.

Και πέρα απ’ όλα αυτά, η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας έκδοσης κοινοχρήστων πολυκατοικιών Θερμοτεχνική στους Αμπελόκηπους αποτελεί ένα βασικό εχέγγυο για την ποιότητα της δουλειάς μας. Πριν ρωτήστε εμάς, ρωτήστε κάποιον από τους πελάτες μας για μας. Είμαστε σίγουροι πως όλοι οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, κάτι που θα χαρούμε να διαπιστώσετε και μόνοι σας κατά τη συνεργασία σας μαζί μας για την διαχείριση και έκδοση κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους!